Designed by Guedes Cruz Arquitectos, the Wall House is a luxury residence set on the edge of the premier Oitavos Dunes Golf Course amongst natural sand dunes and pine trees within the Sintra Cascais National Park.

The studio was inspired by the beauty of the surroundings landscape: one side presents an expansive glass wall that can be opened to create a direct connection to the outdoor living spaces, while wood slat coverings at the concrete exterior walls can be closed to provide privacy. The residence features two exterior pools located in the patio, one on the ground level overlapping with one floating above. The glass shelter gives the sensation of swimming in the air. A luxury house in harmony with the surrounding nature.

 

All Rights Reserved to Guedes Cruz Arquitectos

Related Post